2022/1/26 Vanda Magyar Français Deutsch English
Épitőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Wertibau '96 Kft.

Cégbemutató

Cégünk építõipari, kereskedelmi és szolgáltató korlátolt felelõsségû társaság. Megalakulásunk, vagyis 1996. júliusa óta foglalkozunk épületgépészeti kivitelezéssel, ezen belül tüzivízrendszerek kialakításával és karbantartásával, kazánházak és azok csõhálózatrendszerének kiépítésével és karbantartásával, valamint légtechnika-szereléssel és -karbantartással.

A WertiBAU '96 Kft. 1998. novemberében kapta elsõ külföldi megrendelését, akkor kialakított szakmai kapcsolataink a mai napig megmaradtak. Akkor Németországban kínáltak nekünk munkát épületgépészeti területen, és szakembereinknek köszönhetõen, kiknek nagy része jelenleg is nálunk dolgozik, az elsõ megrendelést több másik követte. Elsõ megrendelõink állandó partnereinkké váltak, éppúgy, mint azok a cégek, melyek gyorsan kialakult szakmai hírnevünknek köszönhetõen lettek megrendelõink. Így alkalmazottainkat jelenleg is több német helyszínen tudjuk foglalkoztatni, legfõképp Münchenben és környékén.


Németországi elérhetõségünk


2000-ben lehetõségünk nyílt arra, hogy szakmai felkészültségünket és rátermettségünket más környezetben is kipróbálhassuk.Megbízást kaptunk az egyik legjelentõsebb francia hajógyár, a Chantiers de l'Atlantique területén, ahová szintén már a cég alkalmazásában álló, kipróbált munkatársakkal érkeztünk.Azóta - a megrendelések számának növekedése következtében - szakembergárdánk új, megbízható és nemzetközi szakmai felkészültségû kollégákkal bõvült. A jelenleg itt dolgozó csapat munkájának kiemelkedõ minõségét mi bizonyíthatná jobban, mint az a 2006-ig szóló szerzõdés, amelyet 2001. második felében kötöttünk francia partnerünkkel.


Franciaországi elérhetõségünk


A WertiBAU '96 Kft. németországi és franciaországi megbízásai során szerzett szakmai és üzleti tapasztalatainak köszönhetoen a vezetoség idoben felismerte, hogy jól felépített, minoségközpontú cégünknek szüksége van nemzetközi szabvány szerinti minosítésre. Ennek megfeleloen 2000. második felében bevezettük az ISO 9001:2000 nemzetközi szabványt. A tanúsítás 2001. elején sikeresen lezajlott, így a WertiBAU '96 Kft. Magyarországon az elsok között rendelkezett ISO 9001:2000 szabvány szerinti tanúsítvánnyal.

A tanúsítás 2001. elején sikeresen lezajlott, így a WertiBAU '96 Kft. Magyarországon az elsok között rendelkezett ISO 9001:2000 szabvány szerinti tanúsítvánnyal.

Minõségirányítás - elérhetõségünk


2002. elején komoly változás történt: két üzletet nyitottunk Budapesten. Vas-muszaki boltunkban olyan szerszámokat és anyagokat árusítunk, amelyeket épületgépészeti munkáinkhoz használunk. Ezek mellett - természetesen - egyéb mûszaki- és vasárukat is kínálunk. Másik üzletünk profilja merõben eltéro. Ott lakás- és konyhafelszerelési cikkek kaphatók nagy választékban.


Vas-Mûszaki Bolt


Lakás- és Konyhafelszerelés

| www.wertibau96.hu | ©2005 | Wertibau '96 |

Magyar Français Deutsch English